Voorkant-Dharmatoevlucht1-300x225

De Dharmatoevlucht

De Dharmatoevlucht in Apeldoorn is een kleine stadstempel en meditatie-centrum van de O.B.C. Het biedt een uitgebreid programma aan van activiteiten waaronder introductie-ochtenden voor hen die nieuw zijn, meditatieavonden, ochtendmeditatie en dag- en weekend-retraites voor de meer geoefende beoefenaar. Zie voor een uitgebreider overzicht van alle activiteiten in de tempel de programmabeschrijving of de agenda.

De bezoekers van de tempel zijn mensen die een verdere verdieping van hun beoefening zoeken en willen oefenen onder begeleiding en samen met anderen.

____________________________________________________

Michel

Michel

Meditatiegroep Utrecht

Er is naast de Groningen meditatiegroep ook een meditatiegroep in Utrecht. Deze groep beoefent elke maandagavond zit- en loopmeditatie met soms thee en gesprek na afloop. De meditatiebijeenkomsten worden geleid door Michel en Gerard. Eerw. Baldwin is op de eerste maandagavond van de maand aanwezig voor het geven van een korte lezing en het beantwoorden van vragen tijdens de thee na afloop van de meditatie. Ook wordt ééns in de 2 maanden een introductie-ochtend georganiseerd op een zaterdagochtend. Verdere informatie over de groep, de meditatie-avonden en de introducties vindt u op www.meditatieutrecht.nl.

Gerard en partner Nelleke

Gerard en partner Nelleke