Beste Sanghaleden,

Komend jaar organiseren we als Dharmatoevlucht Zen-Sangha bij voldoende belangstelling weer een 4-daagse retraite in de Hurnse Gaper, een heerlijke locatie aan de voet van natuurgebied de Hurnse Kil nabij Zaltbommel. Deze retraite zal plaatsvinden in het Pinksterweekend van vrijdag 18 mei 12:00 uur t/m maandag 21 mei rond 14:30 uur.

Deze retraite is geschikt voor zowel beginnende- als gevorderde sanghaleden. De enige voorwaarde die we stellen is dat u een introductie heeft gevolgd bij de Dharmatoevlucht of één van de meditatiegroepen in Groningen, Utrecht of Eefde, of al een paar keer hebt meegedaan met hun meditatie-activiteiten.

De kosten van de retraite zijn 229 euro en vergoedt de kosten van de overnachtingen en de vegetarische maaltijden (overnachting is in tweepersoonskamers; een enkeling in een éénpersoons- of driepersoonskamer).

Een extra gift wordt op prijs gesteld om de kosten van eerw. Baldwin en eerw. Hakuun te vergoeden en het mogelijk te maken om voor deelnemers met een kleine beurs ook mee te doen.

Het programma voor deze retraite wordt binnenkort gepubliceerd.

Als u mee wilt doen, of interesse heeft om mee te doen maar het nog niet zeker weet, vul dan het inschrijfformulier in, dat u tezamen met meer informatie kunt vinden op: 4-daagse retraite.

Met vriendelijke groet,

Sandra
Meditatiegroep Eefde

BuitenEetzaalSlaapkamerMeditatieruimte