vlaggenZondag 28 augustus is een bijzondere en feestelijke dag! We vieren dan het 16-jarig bestaan van de tempel in Apeldoorn met de ceremonie van Avalokiteshwara, de Bodhisattva van mededogen. Het zal de laatste keer zijn dat we dit op de huidige locatie aan De Heze doen. Na de ceremonie zullen we zitmeditatie beoefenen. Tijdens de meditatie geeft eerw. Baldwin een lezing met koffie en thee en bespreken we met elkaar de rol van mededogen in het dagelijks leven. De lunch is een vegetarische barbecue en u bent van harte uitgenodigd om hiervoor wat mee te brengen. We sluiten de dag af met meditatie.

U bent van harte welkom om aan de ochtend of middag mee te doen of de gehele dag in de Dharmatoevlucht te verblijven. Opgave vooraf is dan wel gewenst i.v.m. het plannen van de barbecue.

Voor het programma voor die dag, kijk op: Viering 16-jarig bestaan